,,Robotika vaikams ir programavimas“

Kviečiame pradinukus (1-3 klasė) į būrelį ,,Robotika vaikams ir programavimas“
Užsiėmimai ,,Robotika vaikams ir programavimas“ organizuojami vieną kartą per savaitę ketvirtadeniais 13.30-15.00 ir 15.15-16.45 val. Jūsų gimnazijos pradinio ugdymo korpuso patalpose. Registracija į užsiėmimus ir sutarčių pasirašymas – iki spalio 15 d.  https://robotikavaikams.lt/lt/registracija/ platformoje.
Būrelis „Robotika vaikams ir programavimas”  yra kompensuojamas iš neformaliojo vaikų švietimo krepšelio lėšų, tokiu atveju už būrelį nereikia mokėti. Jei NVŠ lėšos jau panaudotos, būrelio kaina – 15 Eur/mėn.
Būrelį organizuoja Vilniaus rajono pedagoginė psichologinė tarnyba. Išsamesnė informacija teikiama telefonu 865996244 arba el. paštu: svetlana.krivka@yandex.ru www.robotikavaikams.lt.
Užsiėmimų ,,Robotika vaikams ir programavimas“ metu Lego Education robotų pagalba lavinama atmintis, kūrybiškumas, erdvinis suvokimas bei įgūdžiai, kurie yra labai svarbūs tinkamam vaiko vystymuisi ir palengvina mokymosi procesą mokykloje.
Būrelio metu vaikai iš Lego kaladėlių konstruoja robotus bei juos programuoja. Žaisdami jie išmoksta dirbti poromis, pristatinėti savo darbelius, sužino daug įdomių faktų, susijusių su užsiėmimo temomis (pasaulio pažinimas, ekologija ir pan.). Užsiėmimuose noriai dalyvauja ir berniukai, ir mergaitės. Būrelio ,,Robotika vaikams ir programavimas“ užsiėmimai ugdo techninius ir bendravimo įgūdžius bei suteikia daug džiaugsmo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *