2021 m. mokyklų reitinguose – išskirtiniai Pagirių gimnazijos pasiekimai

Kaip ir kasmet, žurnalas „Reitingai“ pristato pažangiausių švietimo įstaigų reitingus ir vertinimus pagal atskirų dalykų brandos egzaminų, olimpiadų rezultatus. Šiais metais Vilniaus r. Pagirių gimnazija pateko net į kelis geriausiųjų gimnazijų pagal dalykus penkiasdešimtukus.

  •  Geriausiai UŽSIENIO (ANGLŲ) KALBOS išmokančių mokyklų sąraše – 50 vieta, visi egzaminą laikę abiturientai jį išlaikė!
  •   Vienas aukščiausių Vilniaus r. Pagirių gimnazijos rezultatų šių metų reitinguose – 21-28 vieta geriausiai BIOLOGIJOS išmokančių mokyklų reitinge!
  •  Dar vienas puikus rezultatas – pasiekta 43 vieta geriausiai išmokančių MATEMATIKOS mokyklų sąraše!
  •   INFORMACINĖS TECHNOLOGIJOS – 43-45 vieta geriausiųjų reitinge. Pagirių gimnazija vienintelė iš Vilniaus rajono mokyklų pateko į gimnazijų, geriausiai išmokančių informacinių technologijų, sąrašą!
  •   Aukštoje 31-oje pozicijoje Pagirių gimnazija įsitvirtino ir geriausiai ISTORIJOS dalyko išmokančių gimnazijų sąraše.
  •  Vilniaus r. Pagirių gimnazija pateko ir į mokyklų reitingą pagal mokinių olimpiadų rezultatus.

Į iškiliausių ypač didelę pedagoginio darbo patirtį turinčių Lietuvos mokytojų sąrašą, publikuojamą žurnale „Reitingai“, yra patekę dvi mūsų gimnazijos mokytojos – matematikos mokytoja metodininkė JADVYGA BUJEL ir fizikos mokytoja ekspertė DANUTA GOLNIS!

Į garbingą sąrašą, kuriame išskirta 260 Lietuvos mokytojų, turinčių didelį pedagoginio darbo stažą ir kurių mokiniai kasmet labai gerai išlaiko brandos egzaminus, pateko tik 3 Vilniaus rajono gimnazijų mokytojai. Labai džiugu, kad net 2 iš jų dirba Vilniaus r. Pagirių gimnazijoje. Tai – lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė SANDRA ČERKIENĖ ir matematikos mokytoja metodininkė LINA KONDROTAITĖ! Sveikiname!

Turime kuo didžiuotis! 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *