Vilniaus rajono mokinių šokių kolektyvai sugužėjo į pirmąjį Pagirių gimnazijos festivalį „Šokio akimirka“

2023 m. vasario 3 dieną Vilniaus r. Pagirių gimnazijoje vyko I-asis rajoninis šokių festivalis „Šokio akimirka“. Gimnazijos šokio vyresnioji mokytoja ir pramoginių šokių kolektyvo „Džiangas“ vadovė Laima Ivanec ilgai brandino idėją suorganizuoti festivalį, į kurį būtų galima sukviesti rajono švietimo įstaigų šokėjus. Ilgametei svajonei buvo lemta išsipildyti!

Iškilmingas festivalio atidarymas prasidėjo nuo Vilniaus r. Pagirių gimnazijos direktorės Jelenos Surudos ir festivalio iniciatorės Laimos Ivanec sveikinimo žodžio. Festivalyje žiūrovus savo pasirodymais stebino įvairiausių šokių stilių kolektyvai: pramoginių, tautinių, Zumba, gatvės ir kt. Dvidešimt šešis dalyvių pasirodymus stebėjo ir vertino garbinga ir kompetentinga komisija: Vilniaus r. savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyr. specialistė Božena Šarandina, Vilniaus r. Pagirių gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Rudienė, RDKC Marijampolio ir Juodšilių skyrių choreografė ir meno vadovė Kristina Voleiko, MRU Kultūros ir renginių skyriaus vyriausioji vadybininkė ir choreografė Dalė Maskoliūnienė, komisijos pirmininkė – Vilniaus r. Pagirių meno mokyklos direktorė Aleksandra Žuk-Butkuvienė.

Visiems festivalyje dalyvavusiems kolektyvams buvo skirtos unikalios nominacijos: masiškiausio, įdomiausios choreografijos, svajingiausio, madingiausio, originaliausio kolektyvo ir kt. Komisija specialiomis taurėmis apdovanojo net penkis kolektyvus, kurie pasižymėjo techniškumu, profesionalumu, meilės šokiui ugdymu, įvairiapuse choreografija. Medaliais ir saldžiomis dovanomis buvo apdovanoti visi festivalio dalyviai, padėkos raštai įteikti kolektyvus ruošusiems vadovams.

Tikimės, kad šis festivalis, palikęs daug teigiamų emocijų ir subūręs visus šokio mylėtojus bendram tikslui taps gilia tradicija ir į Pagirių gimnaziją sukvies dar didesnį būrį dalyvių kitąmet!

Festivalio organizacinė grupė

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *